Sannegården's Pizzeria
Konsten Att Göra Pizza
När vi först öppnade vår restaurang i Göteborg hade vi bara en önskan: att skapa en restaurangkedja med utmärkta smaker där både vi och våra kunder skulle känna sig hemma!
Priserna vi har fått genom åren bevisar att vi har uppnått denna dröm.
Sannegårdens Pizzeria har vunnit Sveriges bästa pizzeriapris 3 gånger, och Göteborgs bästa pizzeriapris 9 gånger!


Sannegården's Pizzeria
Konsten att göra pizza
När vi först öppnade vår restaurang i Göteborg hade vi bara en önskan: att skapa en restaurangkedja med utmärkta smaker där både vi och våra kunder skulle känna sig hemma!
Priserna vi har fått genom åren bevisar att vi har uppnått denna dröm.
Sannegårdens Pizzeria har vunnit Sveriges bästa pizzeriapris 3 gånger, och Göteborgs bästa pizzeriapris 9 gånger!


Vi har ett "vinnande koncept".
Ingen har en fast uppgift i köket. Alla hjälper varandra och alla gör allt. Vi strävar alla efter samma sak med kärlek: "Att göra den bästa pizzan och den bästa kebaben".

Att breda tomatsås, skära kebabkött och strö ost på
toppen är vad Sannegårdens Pizzerias personal
gör bäst.
Att breda tomatsås, skära kebabkött
och strö ost på toppen är vad
Sannegårdens Pizzerias personal
gör bäst.
Våra pizzor görs med råvaror av högsta kvalitet och med stor kärlek, tack vare våra leverantörer som tittar förbi flera gånger i veckan.


Hemligheter bakom vår framgång:
- Kvalitet på råvaror – Du vinner mycket på att ha originella och bra råvaror.
- Reception – Det är A och O. Hälften av restaurangupplevelsen bedöms av servicen.
- Höga förväntningar – Våra gästers förväntningar inspirerar oss att skapa mat av hög kvalitet.
- Bra leverantörer – De är här flera gånger i veckan och ger oss färskvaror.
- Kärlek – Det finns mycket kärlek bakom allt vi gör.