På grund av underhåll är onlinebeställningar stängt för tillfället.
Just nu har vi hög belastning på onlinebeställningar. Att lägga beställning kan ta längre tid.
Sannegardens in press
Pizzasuget fortfarande enormt på nyårsdagen
Om man blev lite yr i hatten när man firade in det nya decenniet, brukar det följas av ett sug på något som är ”fett och fiberfritt” – som pizza.
Och av GP:s snabbscanning under på nyårsdagen ser pizzan ut att vara den mest eftertraktade maträtten.
Gå till artikelOch av GP:s snabbscanning under på nyårsdagen ser pizzan ut att vara den mest eftertraktade maträtten.
Landets bästa pizzeria ligger – på Hisingen
”GÖTEBORG. Att bre tomatsås, skära kebabkött och slänga på ost är något som personalen på Sannegårdens Pizzeria är bra på.
Efter fyra pris som ”Göteborgs bästa pizzeria” på fem år – är de nu bäst i Sverige!”
Gå till artikelDe är redo att baka tusentals pizzor
Under en vanlig dag när försäljningen går bra säljer Sannegårdens Pizzeria på Skanstorget mellan sex och åtta hundra pizzor, uppskattar ägaren Omid Haddad.
Förra nyårsdagen bakade han och hans personal mellan 1 800 och 1 900 pizzor. I år tror han att det kommer bli ännu mer.
Förra nyårsdagen bakade han och hans personal mellan 1 800 och 1 900 pizzor. I år tror han att det kommer bli ännu mer.
Gå till artikel
Så goda är pizzorna på jättekedjans Partille-filial
Sannegårdens Pizzeria har numera 25 filialer. En av de nyaste ligger i Brodalens industriområde. Lunchkollen är såklart på plats för att se om Sveriges bästa pizzeria 2020 håller ställningarna.
Gå till artikel